Stipac.nl

Privacy statement

STIPAC werkt, zij het in beperkte mate, met persoonsgegevens om onze diensten zo optimaal mogelijk te kunnen aanbieden.

Wat wij gedaan hebben om uw persoonlijke gegevens te beschermen (mede in relatie tot de AVG):

Op deze website wordt alleen een Analytics cookie gebruikt van Google. In dat kader hebben we:

 1. Wij verstrekken zonder toestemming geen persoonlijke gegevens, zoals emailadressen, aan derden.
        
 2. Als u één van onze nieuwsbrieven aanvraagt, al dan niet in combinatie met een onderzoeksrapport (in PDF), sturen wij u eerst een email ter bevestiging. Wij vragen soms om ‘soort organisatie’ om te bepalen welke nieuwsbrief u wenst te ontvangen, te weten:
  - algemene nieuwsbrief van softwarepakketten.nl;
  - nieuwsbrief ictaccountancy;
  - nieuwsbrief ictfinancials (voorlopig de nieuwsbrief van softwarepakketten.nl).

  Uitsluitend uw emailadres wordt opgeslagen (in het kader van data minimalisatie) en niet de soort van organisatie en/of andere gegevens.

  Bij nieuwe aanmeldingen voor één van onze nieuwsbrieven is er een controle dat op een opgegeven emailadres nooit voor meer dan één van bovengenoemde nieuwsbrieven in aanmerking komt.
    
  Als u een nieuwsbrief ontvangt kunt u zich daarna direct weer uitschrijven en wordt uw emailadres ook daadwerkelijk verwijderd door ons.
     
 3. Emailadressen voor het verzenden van nieuwsbrieven worden alleen door ons opgeslagen als:
  - U zich heeft ingeschreven voor een nieuwsbrief, als dan niet in combinatie met het opvragen van een rapport (zie hiervoor).
  - U heeft deelgenomen aan een event van Onderzoeksbureau GBNED.
  - U zich als softwareleverancier of dienstverlener heeft aangemeld op www.softwarepakketten.nl.
  - U heeft meegedaan aan een activiteit van GBNED, zoals bijvoorbeeld de UBL Ketentest.
  - U een relatie bent van GBNED.
  Op uw verzoek wordt een emailadres altijd weer verwijderd. Wij verzamelen geen emailadressen via derden.

 4. Als een (persoons)naam en/of persoonlijk emailadres is opgenomen op onze website, zoals bij een blog die u zelf heeft geschreven of bijvoorbeeld zelf door u opgegeven bij een pakketwaardering of anders, dan kunt u uw naam en emailadres altijd weer laten verwijderen. Betreffende blog en/of pakketwaardering wordt in de regel dan ook verwijderd.

  Bij een opgegeven pakketwaardering wordt altijd eerst een mail gezonden naar het opgegeven emailadres om zo te verifiëren of de opgegeven waardering daadwerkelijk van betreffende emailadres afkomstig is. Pas na bevestiging worden betreffende gegevens zichtbaar op onze website, m.u.v. het door u opgegeven emailadres.
     

 5. Softwareleveranciers kunnen, via een besloten toegang met gebruikersnaam en wachtwoord, relatie-, contact- en pakketgegevens onderhouden die al dan niet eerder zijn aangemeld. Denk bij dit laatste aan een nieuw contactpersoon bij een leverancier. Behoudens inloggegevens (gebruiker, wachtwoord en naam) komen alle gegevens openbaar op onze website(s). Leveranciers kunnen betreffende gegevens dus zelf aanpassen. Het is ook altijd mogelijk een verzoek aan webmaster@softwarepakketten.nl te sturen om persoonsgegevens te laten verwijderen of aan te passen. Uiteraard stemmen we dit laatste wel even af met betreffende softwareleverancier.


Administratiesysteem

Op onze website www.gbned.nl (als onderdeel van boekhoudplaza.nl) met betrekking tot ons administratiesysteem voor onder andere het registreren en afhandelen van deelnemers aan onze bijeenkomsten.

 1. Wij werken niet actief met cookies op onze website en in het verlengde daarvan werken we ook niet met Google analytics om bezoekersgegevens te kunnen volgen en traceren. Ook een systeem als Facebook tracking-pixels wordt door ons zelf niet gebruikt.
     
 2. Wij verstrekken geen gegevens, zoals emailadressen en andere contactgegevens, aan derden.
     
 3. Via een inschrijfformulier worden gegevens opgenomen van deelnemers aan een bijeenkomst. Hiervoor vragen wij uitsluitend de gegevens die benodigd zijn voor een juiste afhandeling (in het kader van data minimalisatie), zoals voor het zenden van een bevestiging, naambadge en factuur. Wij beschouwen dit als administratieve basisgegevens die conform de fiscale bewaarplicht 7 jaar bewaard worden. Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt en na het aflopen van de fiscale bewaartermijn verwijderd. 


Toekomstige activiteiten

STIPAC werkt volgens ‘Privacy by Design’ en ‘Privacy by Default’ zodra er bestaande activiteiten uitgebreid worden of nieuwe activiteiten uitgevoerd worden. Dit om maximale privacy te garanderen.

Privacy by design houdt in dat we als eerste aandacht besteden aan privacy verhogende maatregelen. Privacy by Default houdt in dat we die organisatorische maatregelen nemen die ervoor zorgen dat we alleen persoonsgegevens verwerken die noodzakelijk zijn voor het specifieke doel dat we willen bereiken.


Bovenstaande informatie kan worden gewijzigd. Eventuele wijzigingen worden dan bekendgemaakt op deze pagina.

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u altijd contact opnemen met:
privacy@stipac.nl of telefoon 06 10069402.

Graag verwijzen wij u ook naar onze disclaimer.

Coevorden, 14 december 2020
STIPAC